keelelixer

/keelelixer
 • Aanbieding!

  Honing & Tijm Elixer 200ml

  6,75 5,25
  Dit keelelixer met natuurlijke acacia honing waar het allemaal in 2008 mee is begonnen! Het unieke van dit keelelixer is dat er echte honing in een grote hoeveelheid (42%) is toegevoegd. Samen met het vloeibare tijmextract en de zoethoutwortel geeft het deze drank “de smaak zoals de hoestdrank van vroeger” (quote tijdens het consumentenpanel dd. november 2016). Hoestdrankmakers sinds 1988 is trots op deze drank die is voortgebracht uit eigen ontwikkeling en dus een puur Nederlands product is, gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Dit elixer is geschikt om te gebruiken bij kinderen vanaf 12 maanden.
 • Aanbieding!
  Als prima alternatief voor mensen die niet van de typisch Hollandse dropanijs smaak van het Honing & Tijm elixer houden, maar die wel op zoek zijn naar een verzachtende drank die natuurlijke honing bevat. Ook in dit elixer zit een hoge concentratie acacia honing (45%), zodat u kunt genieten van de voordelen die honing kan hebben op uw gezondheid. Samen met het maceraat van de heemstwortel (althea) ontstaat een zeer zachte smaak. Een smaak zoals u die gewend bent van de Hoestdrankmakers sinds 1988. Bovendien is deze drank wel geschikt voor mensen met hoge bloeddruk en kan deze drank gegeven worden aan kinderen vanaf 3 jaar.
 • Aanbieding!

  Tijm Elixer 200ml

  5,15 4,50
  Dit keelelixer, op basis van vloeibaar tijmextract, waardoor de werkzame essentiële oliën behouden blijven, is weldadig voor keel- en luchtwegen. Deze drank heeft een zachte karamel smaak en wordt goed gewaardeerd door kinderen. Dit elixer kunt u geven aan kinderen van 6 maanden en is alcoholvrij. Dit elixer is ontwikkeld in Nederland en volgens de vertrouwde apothekersreceptuur zoals die is vastgelegd in de Nederlandse Pharmacopee Editie 6. Opnieuw een hoogwaardig Nederlands product van Hoestdrankmakers sinds 1988.
 • Aanbieding!
  Dit elixer is gemaakt met de vloeibare extracten van de heemstwortel (althea) en tijm conform de standaard recepturen ontwikkeld volgens de Nederlandse Pharmacopee Editie 6. Daardoor bevat de drank GEEN onnodige toevoegingen als dikmakers. Onze dranken zijn stroperig van zichzelf. Hoestdrankmakers sinds 1988 is heel trots dat wij dit keelelixer hebben kunnen maken met een constante kwaliteit, een uitermate prettige smaak, zoals u van ons mag verwachten EN wij zijn ook nog aantrekkelijk geprijsd. Hoestdrankmakers sinds 1988 maken kwalitatief hoogwaardige producten met een heerlijke smaak tegen een zeer lage prijs.
 • Aanbieding!

  Drop Elixer 200ml

  5,15 4,50
  Houdt u meer van zout dan van zoet? Dan is dit uw suikervrije keelelixer! Dit elixer is laag in calorieën en bevat zoethout en salmiak. De ingrediënten zorgen, in een uitgebalanceerde combinatie met andere natuurlijke ingrediënten in dit Elixer, dat de prikkels afnemen en geeft rust in de keel. Hoestdrankmakers Drop Elixers is suikervrij, lactosevrij én glutenvrij! Dit is de traditionele "mixtura resolvens".
 • Aanbieding!
  Dit is nu een typisch product van Hoestdrankmakers sinds 1988. Onze elixers zijn allemaal goed van smaak. Door deze unieke verpakking kunt u thuis vaststellen welke drank het meest wordt gewaardeerd. Vervolgens kunt u in de apotheek, drogist en of supermarkt het beste product aanschaffen. Bij Hoestdrankmakers sinds 1988 weet u dus wat u koopt.Inhoud van de verpakking:
  • 1x50ml Honing & Tijm Elixer
  • 1x 50ml Tijm Elixer
  • 1x 50ml Drop Elixer
  • 1x 50ml Althea & Tijm Elixer